La Diana Florejada, les curses de cavalls, la missa i el teatre a la plaça des Sitjar,  omplen el programa del dia de Sant Bartomeu



   Després de la revetla de Sant Bartomeu, el dia del patró de Capdpera  començà, com cada any, amb la Diana Florejada, amb la Banda de Música, pels carrers del poble. 
   A les 16,30, malgrat fer un sol que torrava el cul a ses llebres, un públic nombrós acudí al cós d'es Cavaller a presenciar les tradicionals carreres de cavalls de Sant Bartomeu. Enguany el programa comptà amb sis carrereres  i una d'especial per a genets infantils. Les carreres varen ser seguides amb molts d'expectació pel públic assistent, ja hem dit que prou nombrós. El regidor d'esports, Fernando Martínez, i la regidora de Festes, Carme Corraliza , varen ser els encararegats d'entregar els  premis als primers classificats de cada prova.





A l'horabaixa, va tenir lloc l'acte religiós de les festes, la missa solemne en honor de Sant Bartomeu.



L'ofici va ser presidit pel titular de la parròquia, mossèn Miquel Mulet, i concelebrat pels preveres Joan Servera, Pere Orpí i Antoni Amorós, tots tres lligats al nostre poble.



A la part musical, com sempre, la Coral Gabellina, que hi posà la qualitat reconeguda d'aquesta formació. Dirigí la seva titular, Elionor Gómez-Quintero, acompanyada a l'orgue per Maria Martí.



Al final, la presència de l'alfabeguera impregnà el recinte, i la seva flaire característica comparegué com un signe distintiu i insubstituïble de les festes de Sant Bartomeu.



I passem al teatre.
L'obra d'aquestg any, a càrrec de Pometes Teatre, Barrabassades 2, és la segona edició d'un altre espectacle ja presentat amb anterioritat.  I ja coneixeu allò de "segones parts mai foren bones". Els dos actors, els germans Miquel i Antoni  Fullana, intentetaren treure partit d'un text tan previsible com estantís, ple de tòpics sobre mallorquins i forasters, o sobre la corrupció. Text sense més pretensions que arrabassar la rialla fàcil del públic, ho aconseguí en comptades ocasions. Pometes Teatre ha duit a Capdepera algun vodevil per passar l'estona, que ha assolit la seva missió. Aquesta vegada, però, feren curt, molt curt. Interpretar teatre és una cosa, i escriure'n, una altra. No tot serveix. Les qualitats interpretatives dels germans Fullana, ben reconegudes, varen estar molt per sobre de l'obra que posaren en escena.