Multitudinària edició de la Festa Intercultural  i celebració del Dia dels Drets de l'infant 2010


El Poliesportiu de Capdepera va acollir, durant tot el diumenge 14 de novembre, la tercera festa intercultural i la segona festa del nins que organitza el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera.



La jornada va començar cap a les 11 del matí, amb actuacions per a infants a càrrec del grup infantil Tipi Tipi Top, que va animar el matí i va fer passar una estona molt divertida als infants. A més, hi havia un boti-boti per als més petits i taules d'escacs.





En aquesta edició es muntaren devuit estands, d'altres tantes comunitats presents en el nostre municipi, corresponents a devuit països de tot el món. A cada estand es podien tastar els plats típics de cada lloc, salats i dolços, per només 1,5 euros. Cuscús de Senegal, alfajores d’Argentina, o menjars de Colòmbia, Equador, Brasil, Pakistan, la Xina, o Espanya, amb representació de Mallorca a base d'ensaïmada, panades i llet freda.







Després del migdia hi hagué diverses actuacions musicals i danses tradicionals, com ball de bot, danses mexicanes o una classe de capoeira per als més petits.



Des del primer moment hi hagué una gran afluència de públic, que omplí el polisportiu.