La Cambra de Comerç de Mallorca i l’Ajuntament de Capdepera han iniciat aquest mes de novembre un programa de suport per posar en marxa nous projectes empresarials i per la consolidació d’empreses que necessiten una orientació.

 

L’objectiu del programa és millorar la formació en gestió empresarial dels responsables d’aquestes empreses i al mateix temps, analitzar les distintes àrees de l’empresa i estudiar la seva viabilitat.

 

Per això, durant nou setmanes, des de novembre fins a finals de gener, aquest grup d’emprenedors i empresaris compartiran formació en aules del centre Cap Vermell,  tutories individualitzades amb visites als seus negocis, en les quals podran exposar la seva situació empresarial a consultors especialitzats en màrqueting, temes fiscals i laborals, recursos humans i finances, Internet, comerç electrònic i altres matèries. A més, es realitzarà també un pla d’empresa amb suport d’un tutor.

 

Aquest programa età impulsat dins una línia estratègica del Pla de Desenvolupament Municipal de l’Ajuntament de Capdepera. Té una inversió de 50.000 euros amb cost zero per al Consistori i s’espera que millori el teixit empresarial del municipi i la formació dels empresaris. És la primera vegada que es realitza en el nostre poble i s’adreça a 23 empreses seleccionades. Compta amb el suport de la Cambra de Comerç i l’imparteix la Fundació Incide.