Josep Gallego, batle de Capdepera, valora molt positivament la recollida porta a porta a Capdepera













    El nostre batle, el de Capdepera, en Josep Gallego, ha estat entrevistat a un diari de Palma (concretament a un suplement de Medi Ambient d'Ultima Hora, d’aquest que són patrocinats per institucions públiques) per parlar del sistema de recollida de residus  que s’utilitza a Capdepera. Pel que podem llegir,  el batle gabellí valora molt positivament  el sistema de recollida i mostra la seva satisfacció pel funcionament de la recollida porta a porta a Capdepera i el servei del departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca.
    Això sí les respostes són més aviat curtes i concises. Entre totes ens crida l’atenció la seva opinió del que pot millorar “ La recollida porta a porta pel centre de Cala Rajada i la recollida de la fracció orgànica a hotels” i les queixes de les que té constància “N’hi ha que es queixen del renou del camió del vidre”.



  A falta d’informe “contrastat” sobre l’evolució de la recollida selectiva de fems al nostre municipi, de les deficiències  del sistema i  les accions de rectificació dutes a terme, ja ens val l’optimista opinió del batle.