Quina arrossada!

L'equip dirigit per J.R.Esteva va cuinar 190 quilos d'arròs de pop i llampuga
Més de 1.300 persones pogueren tastar aquesta delícia culinària


Si fer una paella per a quatre ja té el seu intríngulis, fer-ne per a més de 1.000 és quelcom reservat a les estrelles de la cuina. Però que l'equip de la Confraria, que dirigeix en Joan Ramon Esteva, ja ens havia donar proves sobrades de la seva capacitat, també és cert. En tot cas, aquesta vegada es tractava d'una autèntica posada de llarg, una confirmació del seu art. I no fallaren. D'antuvi havien comptat amb la col·laboració de l'Associació Hotelera per a preparar els ingredients, i a l'hora de la veritat també distints professionals de l'hosteleria local donaren una mà. I tot plegat sortí rodó. Enhorabona, al·lots!

Per a una prova d'aquesta naturalesa, tot ha d'estar ben preparat, tot s'ha de preveure, no pot fallar res. I res no fallà. Els dos arrossos (130 + 60 quilos) sortiren molt bons. Boníssims! I la gent, per segona vetlada consecutiva, va respondre. Més de 1.300 persones passaren pel moll i es va cruspir l'arrossada. L'ambient, magnífic, en una nit una mica ventosa que, això no obstant, no aconseguí refredar elws ànims.

I ara, prou de paraules, aquí teniu un reportatge fotogràfic al detall, perquè els qui no hi poguéreu ser, us en faceu una idea,.



































Mentre tot això ocorria, no eera només l'equip de cuina el que treballava. També treballaven, per exemple, els companys de Televisió de Mallorca, sempre atents a l'actualitat.



I també treballaren les simpàtiques responsables de l'estand de l'àrea d'Agricultura i Pesca (Conselleria de Presidència), promocionant l'etiqueta de "Producte local".



I també feren feina des de l'estand de l'Ajuntament, amb Pilar Pascual fent de conductora de la vetlada, donant compte en distints idiomes del procés de cocció de la paella i entrevistant un i altre, com en aquest cas el mateix Joan Ramon Esteva.



I el fi de festa musical, a base d'havaneres, però també d'altres músiques, que ens oferiren la Coral de Cala Rajada, la Coral Gabellina i la Coral s'Alzinar.