Totes les imatges (matí)

Image

 

Hes ací totes les imatges de la VI Mostra de la Llampuga, corresponents a la primera part de la jornada. I per començar, una panoràmica general de primera hora, quan tot encara romania tranquil. La instal·lació estava a punt.

Image

Els comerços, com hem vengut anunciant, s'han fet presentes en aquesta edició de la Mostra, i ho han fet amb un notable alt. Les parades han presentat un aspecte impecable.

Image

Image

Abans de l'arribada de les autoritats, dins el recinte tot estava a punt. Aquesta greixonera d'escabetx de l'associació "Sol Naixent" n'és una bona mostra.

Image

Alguns participants fins i tot aportaren una mascota, com aquesta graciosa "llampuga" de Serrano Hotels.

Image

Les autoritats, com no podia ser d'altra manera, arribaren amb el consabut retard. Res de l'altre món. I com a totes les fires del món, la tallada de cinta inaugural va ser la imatge més fotografiada. El batle, Bartomeu Alzina, i el Patró Major, Bernat Martí, en foren els encarregats.

Image

I comença el cosabut recorregut per tots els stands, amb la presidente del Consell de Mallorca com a primera autoritat. Aquí la teniu saludat en Pere Fuster i n'Agustina Oliver, de la Confraria.

Image

El delegat del Govern, Ramon Socias –un vell conegut de Cala Rajada– encara va arribar una mica més tard i es va incorporar a la comitiva sobre la marxa.

Image

I encara més tard arribà el president del Govern, Francesc Antich, perquè a la seva agenda sempre hi ha molts de compromisos, segons ens digueren, i com és de suposar. Va ser rebut per totes les autoritats que ja hi eren presents.

Image

Amb tot, la "veritat" de la Mostra sempre sol trobar-sea la part de darrere, davant els fogons. A les parades de la Confraria, aquest matí l'activitat era frenètica.

Image

I per acabar, la imatge curiosa. En "Baro" Gutiérrez davant els fogons, preparant la llampuga amb all i pebre, amb un davantal de "faralaes" que bé es mereixia que fons immortalitzat per la càmera de "Cap Vermell".

Image