Hi ha un antic problema, que fins i tot sembla haver-se enquistat, i és el del subministrament elèctric. La decisi que en el seu moment va prendre l’Ajuntament, d'exigir que Gesa enterràs les línies d’alta tensió, va provocar un enfrontament amb la companyia subministradora que, fins avui, no s’ha resolt. Mentrestat, Gesa no garanteix –com pot ser, això?– corrent per a tothom. La nova Residència de sa Font de sa Cala, que s’ha hagut de cercar una solució pròpia, n’és un clar exemple. Com també ho són centenars d’habitatges als quals no se’ls facilitat la recepció de l’electricitat. Es va crear, fins i tot, una empresa amb l’única finalitat de gestionar el cobrament del sobrecost que l’operació d’enterrar les línies hauria de suposar, però fins avui no s’ha fet res.

Ara, segons llegim a “Diari de Balears” (15-09), l’Ajuntament sembla disposat a fer-se càrrec, de manera directa, del cost de l’obra civil. Segons el rotatiu, “aquest és el resultat d’una reunió en la qual ambdues parts van coincidir a assenyalar la necessitat d’agilitzar els tràmits per donar una solució definitiva al problema històric que pateix el municipi, i que impedeix que es donin d’alta nous comptadors”.

Esperam que, d’una vegada, es passi de les paraules als fets. Si fos així, aquest consistori s’hauria penjat una bona medalla.