Per fi, la festa de Sant Jordi es va poder celebrar els dies 24 i 25

















Com ja informàrem des d’aquesta mateixa secció, dia 23 d’abril resultà un dia plujós cosa que obligà a anul·lar tots els actes prevists per a la celebració del la diada de Sant Jordi i la Fira del Llibre a Capdepera. L’imatge de la plaça l’Orient resultà desoladora amb les taules i paradetes preparades per a la mostra totalment buides i banyades.


divendres, 23 d'abril

D'aquesta manera, la “festa” passà als matins dels dies 24 i  25 d’abril. Afortunadament, el temps va fer un gir radical i les llibreries de Capdepera (l’Orient i Bolic)  pogueren traure els seus fons bibliogràfics i els lectors vàrem poder fer les nostres compres.


dissabte, 24 d'abril 2010

Pel que ens comentaren els responsables de les libreries, malgrat no haver-hi una gran aglomeració de visitants, sí que hi hagué un degoteig constant de gent i les vendes anaren bé (de fet, ens digueren  que “no es podien queixar”), havent-hi més animació el dissabte, amb la presència de la biblioteca i de Felip Esteva que signà exemplars del seu llibre “El plaer del boletaire”.


diumenge, 25 d'abril 2010

A més de les novetats de caire general, cal destacar una notable  presència de llibres locals, en l'edició d'alguns dels quals, com sabeu, participa "Cap Vermell".