Costes es farà càrrec de la recuperació del darrer tram del torrent de Son Moll


El torrent de Son Moll, en el seu últim tram, damunt la platja, fa anys que va ser encaminat per un llit de formigó no gaire estètic però que, almenys, estalviava problemes secundaris de trànsit de persones. Aquella obra ara sembla haver complert el seu cicle i presenta problemes greus, fins al punt que se n'ha hagut de tancar un bocí, pel perill d'esfondrament que presenta.

L'Ajuntament ja fa un temps que va iniciar contactes amb la Demarcació de Costes, que n'és l'organisme responsable. De cara a la temporada turística, l'esmentat tancament no contribueix gens ni mica a millorar la imatge de la zona (que per raons òbvies ja arrossega problemes a bastament). Finalment, el cap de Costes, Celestí Alomar, es va desplaçar a Son Moll el passat dijous, dia 15, on va ser rebut pel batle Josep Gallego, en companyia d'alguns regidors del seu equip, a fi d'avaluar la situació i cercar-hi una solució.

Segons poguérem saber posteriorment, la visita va resultar cordial i el Sr. Alomar, com no podia ser d'altra manera, va assumir la resolució d'aquest problema. Es va parlar d'una solució provisional i d'un projecte més important de rehabilitació integral d'aquesta part del torrent. Nosaltres esperam que, sigui quin sigui el compromís assumit, aquest suposarà que Costes actuï amb diligència i s'arregli el desperfecte de manera immediata.