Image

Aquest any, l’Associació de Comerciants de Cala Rajada se sumarà per primera vegada a la Mostra de la Llampuga, que tendrà lloc el proper dia 30 d'aquest mes de setembre.
Els contactes mantinguts amb la Confraria de Pescadors i amb l’Ajuntament han estat positius, en el sentit que la presència d’estands dels comerços locals a la zona de la fira pot ajudar a dinamitzar encara més un esdeveniment ja prou atractiu.
Tot i que a l’hora de redactar aquesta notícia encara falten molts de detalls per resoldre, sembla que el carrer Gabriel Roca agombolaria el nucli principal d’expositors que, també fins aquest dimarts, ja sumaven al voltant de la dotzena d’interessats.

Image


Se li vol donar, a aquesta zona comercial, un caire mariner, mediterrani, i s’apostarà més per l’originalitat i la qualitat que no per la quantitat. Fins i tot, alguns comerços podrien simplement oferir una mostra de la seva oferta, sense posar-la a la venda.
Evidentment, nosaltres estarem en contacte amb l’Associació de Comerciants i quan la relació de participants estigui tancada i confirmada, també us l’oferirem.
Seguirem informant.