XI ANIVERSARI DE LA CORAL GABELLINA "CA NOSTRA"
















(foto d’arxiu)


 
El passat dissabte, dia 19, la Coral Gabellina celebrà el seu onzè aniversari... cantant! Clar.

Hi participá la "Coral Punta de N'Amer" de Sa Coma dirigida per Margalida Barceló, que interpretá "S'Estalella", de Tomeu Penya, "Nadal, Nadal", "Els pastorets amb barbes blanques", "Digueu a les muntanys" (espiritual negre amb cantan solista de color), "Bona nit (cancó de bressol) i "Visca la Nit de Nadal". Diversos components interpretaren balls regionals.


La Coral Gabellina, amb la qual col·laboraren joves intèrprets de diferents instruments de corda i piano de l'Escola de Música, i amb participació també de ballarines, va interpretar el següent programa:  "Edelweis", "Tema de Lara", "Down by the Riverside", "Vou-veri-vou", "Salve Montserratina", "Santa Nit", "Navidades blancas" i "Nadales de sempre".

Les dues corals, dirigides per la directora local Elionor Gómez-Quintero, cantaren, tots plegats,  "Nabuco" i "Adeste fideles".


Abans de reunir-se tots el componets, després del concert, davant d'un deliciós refresc en el local social "Ca Nostra", la representant de la Coral Gabellina, Margalida Tous, va agrair l'assistència del públic present -que malgrat el mal temps i i el fred, fou nombrós- i la participació de la coral forana, fent palesa la satisfacció de l'agrupació gabellina pels onze anys d'existència que en aquest acte es conmemoraven.


Que sigui per molts d'anys!

             
Tomeu Melis i Melis