La pluja marcà el
començament de la
Festa de l'Esperança

Miquel Garau "Bessó"
va ser l'encarregat
de llegir el pregó

La torrada va quedar
ajornada fins
aquest divendres,
a les 20'30 hores
















Hem dit que la pluja va marcar el començament de la festa, però immediatament hi hem d'afegir que, tot i les inclemències del temps, la capella del Castell es va omplir de gent que, fidel a la tradició, va voler atansar-s'hi per tal d'assistir a les Completes de la víspera del dia de la Patrona.

Image

Image

La celebració va estar presidida per Mn. Miquel Mulet i Mn. Pere Orpi. Tal i com estava previst, Miquel Garau "Bessó" va ser l'encarregat de pronunciar el pregó, una part de la festa instituïda fa tres anys i que compta amb la general acceptació de la gent. Miquel Garau va oferir una peça oratòria senzilla, diàfana, plena d'evocacions al passat immediat, a les vivències personals. El pregoner es va referir a la seva participació en la vida de la parròquia, però també a la seva activitat professional, lligada perpètuament al món de la llata. "Cap Vermell" es compromet, com ha fet cada any, a publicar en breu el text complet del pregó.

Image

Com cada any, l'ornamentació floral, a càrrec de Tino Adrover va merèixer l'unànime admiració de la gent quje pujà al Castell aquest dijous. Per difícil que pugui semblar, l'obra d'aquest artista és un sorpresa anual, d'altra banda molt esperada per tothom.



L'acte, com de costum, va comptar amb la participació de la Coral Gabellina, que, a més de les peces de caràcter religiós, va finalitzar la seva intervenció cantant l'"Himne a Capdepera", amb lletra del mateix Pere Orpi i música d'Enric Pastor.

Image

Com deim en els titulars, i a causa de la pluja persistent d'aquesta víspera, la tradicional torrada i la ballada popular quedaren ajornades per a aquest mateix divendres, a les 20'30 hores. Serà si el temps ho permet. En tot cas, nosaltres continaurem informant.