L'HOTEL SON MOLL, UN ANY DESPRÉS




Aquest 16 de desembre s'ha complert el primer aniversari de la tragèdia de l'hotel Son Moll. Els fets d'ara fa un any, amb la pèrdua de quatre vides humanes, ens varen marcar a tots, especialment a familiars i amics dels quatre treballadors afectats. Davant l'Ajuntament, s'han recordat en silenci aquells fets, perquè tot i que el temps cura les ferides, no convé oblidar si volem evitar que en el futur pugui passar res semblant.

La vida de quatre treballadors va quedar segada en sec, i tots quedàrem corpresos. L'ensorrament d'una ala del Son Moll, però, no es va conformar amb la mort de quatre homes, també va matar moltes il·lusions polítiques i va ensorrar un pacte que havia començat la seva singladura, allà pel 2007, amb tota la il·lusió del món. Algunes actuacions, al nostre parer, no varen estar a l'alçada de les circumstàncies, i d'aleshores ençà el govern municipal ha passat per moments molt difícils.

D'altra banda, aquest any no ha estat suficient perquè la Justícia s'hi pronunciàs. Entenem les dificultats que aquest tipus de fets plantegen a qui ha dictar sentència, però també entenem la preocupació del sector hoteler davant una situació que deteriora la imatge de la nostra zona turística.

En el lloc on es produí l'accident, el mateix dimecres es va retre un un senzill homenatge a les víctimes, s'hi van encendre  espelmes i s'hi depositaren rams de flors. També s'hi feren inscripcions de missatges recordatoris i reivindicatius



"Cap Vermell", en aquests moments per al record, s'adhereix una vegada més al condol a les famílies de José Manuel Fernández Arquellada "Ciri", Ismael Rodríguez, Ahmida Tahrioui i Mohamed Zanani.

Image

Image