Un grup de  Capdepera asisteix a la representació de la Boheme de Puccini

Image

   

Un grup de devers quaranta amants de la música, anaren el passat dissabte dia 21 a la respresentació de l'òpera "La Boheme", de Puccini, al teatre Principal de Palma. La sortida organitza per l'Ajuntament de Capdepera va omplir totes les places ofertades, i ens costa que hi va haver gent que es quedà amb les ganes de partir. De fet, segons ens comentaren, no quedaven entrades per veure aquesta obra, des de feia dies.

Image

   Pel que fa a "l'excursió", l'anada va ser amb autobús i en arribar a Palma hi hagué un poc de temps per fer una picada abans d'entrar al teatre. La ubicació va resultar un poc dispersa, en distintes llotges. L'òpera resultà un espectacle de gran categoria, i la posada en escena, l'orquestra, els cors i els soliestes varen assolir un ´nivell molt alt. En el vestíbul del teatre, alguns actors, amb vestits d'òpoca, esperaven els espectadors, alguns dels quals aprofitaren per fer-se una fotografia, com el cas del conseller i batle de Petra,  Joan Font.  

Image

   En acabar, el grup d'aficionats gabellins va fer una agrable passetjada per a tornar a l'autobús i després viatjar a Capdepera. 

Image

   Palma ens oferí unes suggerents imatges nocturnes dels seus monuments
.
Image