Capdepera podrà gaudir de TDT, Internet de banda ampla i Internet sense fils






   L’ajuntament de Capdepera ha firmat un conveni amb la conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació per la implantació d’infraestructures i equipaments de centres emissors de TDT i per una nova xarxa pública de telecomunicacions.                                                                 
   Amb el conveni, acordat a vint anys i amb un pressupost de 120.000 euros, el batlle, Tomeu Alzina, cedeix a l’empresa Multimèdia Illes Balears determinades infraestructures de suport, com cassets d’equipament, torres d’antenes, tancaments, preses de terra i línies elèctriques, entre d’altres, a canvi que l’empresa pública s’encarrega de la conservació i inversions necessàries per la millora i funcionament dels equipaments.
   El regidor de comunicació, Sebastià Sureda, ha comentat que amb aquesta proposta “el Consistori s’estalviarà una gran quantitat de diners perquè les reparacions de cada any les farà l’empresa pública”.  

Image

   El municipi de Capdepera conta amb tres estacions de telecomunicacions, una a Capdepera, que inclou Cala Rajada i Cala Mesquida; una a Sa Font de sa Cala i una tercera a Canyamel.
   Les localitats d’Artà i Deià també van firmar el conveni juntament amb Capdepera.