Image 

Després del pròleg del divendres, les festes arrencaren oficialment el dissabte, amb el passacarrers i el pregó. El "Cercavila desabaratat" comptà, com sempre, amb la participació dels capgrossos, le Banda de Cornetes i Tambors...

Image

La Banda de Música...

Image

I Els que Ningú Vol

Image

Aquests últims, com també sol ser habitual, tocaren fins que varen tenir ànima, és a dir, fins entrada la matinada.

Un cop acabat el cercavila, en Bartomeu Servera Buti va oferir un pregó de festes fresc i original que, només uns minuts després d'acabar va quedar immortalitzat en aquesta pàgina i que, els qui no hi poguéreu ser, ara podeu veure i escoltar. Una passa més de "Cap Vermell" cap a la informació total.

A la plaça, un any més, el Club Renshinkan va oferir un torneig de judo comarcal

Image

I ja de vetlada, l'escola de ballet de Claudia Suiter també presentà el seu tradicional festival de dansa, que va presentar números de gran bellesa i d'altres de graciosos, que posaren en relleu les possibilitats de molts dels ballarins i que foren aplaudits per un públic nombrós.

Image

Image

La nit de festa va tenir el seu epíleg en el Clot de sa Grava, amb el concert de grups de pop i rock locals. Aquest concert, del qual lamentablement no en tenim cap imatge, es presentà sota el títol de "Roc'N'Clot" i va constituir una magnífica oportunitat per a aquestes joves formacions, que pogueren tocar davant els seus incondicionals. Un corresponsal de "Cap Vermell" ens va dir que l' assistència de públic només havia estat regular.