La Residència de sa Font de Sa Cala celebra el seu primer aniversari amb un ampli programa d'activitats




    Després de tota una setmana d’activitats internes preparatòries (actuacions de les nostres dues corals de gent gran, campionat de dominó, manualitats amb tela, actuacions de karaoke, exposició fotogràfica i de dibuixos...) i amb ocasió del primer aniversari de la inauguració de la residència de la gent major, el diumenge 26 d’abril va ser el gran dia de portes obertes.

Image

  Atenent  la informació del director de la Residència SAR de Capdepera, Gregorio Molina, en aquest moment hi ha 72 residents, un 60% de l’ocupació plena, repartits en tres mòduls, atesos per 47 treballadors entre personal sanitari, administratiu, monitors i personal de neteja. No està malament per a ser el primer any i les perspectives de creixement, segons Gori, són molt segures.

Image

   Des de mig matí i abans de dinar de la gran paella dels nostres sempre disposats i més que preparada gent de la Confraria de Pescadors, les agrupacions de ball de bot Castell de Capdepera i Aires Gabellins, amb els seus experts balladors, ens varen delitar amb els tradicionals sons i danses. Després, alguns residents, acompanyats del nombrós públic (al voltant de quatre-cents persones), varen fer unes taules de gimnàstica rítmica. Les autoritats presents, el Sr. batle, Tolo Alzina, acompanyat de nombrosos regidors; el Sr. Director General d'Atenció a la Dependència, Joan Manuel Rosa (gabellí i fundador de la revista Cap Vermell), la Sra. Directora Territorial de SAR de Mallorca,  Lourdes Amer; i el Director de la Residència, Gregorio Molina, varen entregar diversos premis a 5 residents, per les seves diferents habilitats i pel fet de tenir més anys.

Image

  La paella per a quasi 400 persones va ser tot un èxit; era d'esperar per la professionalitat i experiència dels nostres mariners, encarregats de cuinar-la. Després del dinar es va plantar el primer arbre commemoratiu d’aquesta data, una alzina, el nostre arbre més representatiu. Finalment, la"Bandeta" de Capdepera va posar la pinzellada final amb unes alegres i ben interpretades peces musicals. Tot una gran festa que esperam es repeteixi any rere any.

Image

Image