Image

Les festes de Sant Roc i Sant Bartomeu ja han començat. I tot i que no era fins el dissabte que es donava el "sus" oficial, amb el pregó, el divendres ja varen tenir el pròleg corresponent, en primer lloc en forma de paperins, que són els que ens indiquen que ja va de bo. Aquest any, tot s'ha de dir, els paperins varen ser posats amb bon gust, i no aquell "colorín-colorado" d'altres vegades.

Image

I després, les casetes. Una altra novetat: s'han plantat damunt la mateixa plaça dels Pins. La controvèrsia va néixer quan es va dir que desbaratarien el mercat dels dissabtes, però no ha estat així.

I per completar l'aperitiu, la gimkana nocturna. Vegeu què ens en comenta ONA VERDA, el grup organitzador:

Image

Divendres a la nit es va celebrar com a primer acte de les Festes de Sant Roc de Cala Ratjada una nova edició de la Gimcana Nocturna 2007 "La nit més sonada de l'any", organitzada per l'associació Ona Verda pels carrers de Cala Ratjada, el passeig marítim i el moll. Enguany hi varen participar 14 grups que sumaven un total de 81 participants, amb edats compreses entre els 13 i  47 anys, amb l'objectiu de superar les proves que l'organització va preparar. La temàtica de la Gimcana Nocturna 2007 es va dedicar al famós agent 007 James Bond i les nombroses pel.lícules,moltes de les proves es van ambientar en aquest sentit. Desactivar explosius ascendint per una corda, una tirolina per damunt l'aigua, una bolla gegant a esquivar, una prova de surf, o preguntes temàtiques i també culturals sobre Capdepera varen ser algunes de les proves que varen tenir que superar els participants. Després d'una vintena de proves al finalitzar la Gimcana es va celebrar un refrigeri pels participants i es varen entregar els premis.

L'equip guanyador varen ser tot uns veterans en Gimcanes Nocturnes, els Osuna Power integrats per en Marc Piris, Tomeu Moll, Ruben Alcalde, Juan Luis Muñoz, Enrique Rodríguez i Juan Alberto Moreno. Tots ells varen guanyar un viatge a Menorca amb Inter Illes Express, patrocinat per l'Ajuntament de Capdepera.

Image

En segon lloc es varen classificar Paso de Tórtolas, que tot i aconseguir la millor puntuació per la seva disfressa de San Fermín, no varen poder repetir victòria per molt poc encara que gaudiran d'una jornada de relax a l'Spa s'Entrador gentilesa de Serrano Hotels. El grup el formaven Joan Sancho, Miquel Ferrer, Cirstobal Irles, Rafael Navarro, Jose Manuel Acedo i Carlos Oliver. 

Image

En tercer lloc els joves de la Tribu Sandy amb en Pep Sancho, Matias Marín, Sebas Regueiro, Sergio Moreno, Xavi Esteva i Guillermo Mir varen aconseguir un sopar a la Pizzeria Alcapone, gentilesa d'Ona Verda.

Com a curiositat dir que el darrer classificat el grup Team Oubest, per ser precisament els darrers varen guanyar també una samarreta d'Ona Verda. Tots els participants a més varen rebre una samarreta de les Festes de Sant Roc i Sant Bartomeu personalitzada amb la Gimcana Nocturna 2007

La classificació final va ser la següent:
 
OSUNA POWER 79.900 punts, PASO DE TÓRTOLAS 79.000p, LA TRIBU SANDY 74.650p, ES PITUS DE ST.ROC 68.950p, LOS VIGILANTES DE LA PAYA 67.300P, LOKAL BS 64900p, ES PORCELLINS PINK POLLAS 63550p, LAS CSI 60.500p, PIRATES AMB PILOTES 59.450p, LOS VAGAS 54.900p, LOS PIRATAS 53900p, TEAM MCLAREN 53000p, SES ATREVIDES 52650p, TEAM OUBEST 47250p.
 
Des d'Ona Verda volem agraïr a tots els grups el fet que hagin participat novament, esperam que hagin disfruta al màxim, que hagi estat una nit ben sonada i que el proper any tornin a participar, així com el nombrós públic assistent a les proves. També un agraïment especial a més d'una vintena de membres i col.laboradors d'Ona Verda que varen fer possible que tot funcionés a la perfecció durant el desenvolupament de la Gimcana Noturna 2007, a tots ells gràcies.

Bones Festes.