Image

 

La idea del govern municipal d’apropar les atraccions de fira als carrers del voltat de la plaça dels Pins, ha fet que es prengués la decisió de suprimir el mercat del proper dissabte, dia 11 d’agost, a Cala Rajada. Com és de suposar, la notificació d’aquesta decisió no caigué bé als venedors de les parades del mercat, ni entre alguns usuaris, pel que escoltàrem. La reacció anà des del rebuig, més o manco raonat, fins a les crítiques més o manco airades. Alguns comentaven que era la primera vegada que passava això, en el nostre municipi, i d’altres reconeixien que era una pràctica habitual a altres llocs (durant les festes no hi ha mercat, per coincidir l’espai on se celebren els actes: Artà, sense anar més lluny).


Ja veurem com va la idea d’ubicar les atraccions vora la plaça dels Pins, i fins a quin punt el renou destorbarà els actes que es duguin a terme.


 D’altra banda, al solar vora s’Auba vell s’hi han instal•lat els cotxes de xoc, i s'ha hagut de rompre la paret de la parcel•la per introduir la pista. Aquí no seria un bon lloc per a la fira?