La comissió d’urbanisme de l’Ajuntament de Capdepera  actua amb contundència
 






 foto arxiu

   Després del ple de reprovació del batle de Capdepera, convocat a petició del Partido Popular, la nova comissió d’urbanisme, creada per decret el passat 15 de gener per part del batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, per tal de millorar la gestió de l’àrea urbanística ja ha començat a donar els  primers resultats.
   Ahir dimecres dia 4 de febrer es va procedir a precintar les obres que s’estaven portant a terme sense autorització a un hotel a Cala Rajada. La propietat d’aquest hotel va ser informada de que estava realitzant unes obres de les quals no tenien permís i posteriorment se li va notificar un decret de batlia d’atur de les obres.
   Aquest decret va ser desobeït per la propietat i, en conseqüència, la policía local de Capdepera va procedir al precinte de les obres que es realitzaven.  D’aquesta forma, l’executiu municipal vol donar a conèixer als ciutadans l’efectivitat que comença a generar aquesta comissió. 
  Així mateix també assenyalar que aquesta comissió ha engegat una dinàmica engrescadora a l’àrea d’urbanisme necessària per tal d’agilitar expedients que romanien a les taules d’aquest department des de fa anys.


Departament de comunicació.
Ajuntament de Capdepera