El carrer Roses passa a ser de sentit únic i una part del carrer Ciutat canvia de sentit


Ens han informat que els propers dies 29 i 30 de gener hi haurà dos carrers de Capdepera que canviaran el sentit del trànsit de vehicles. Així el carrer Ciutat, en el que fins ara la circulació anava des de l'exterior cap el centre de Capdepera, canviarà de sentit des del seu creuer amb el carrer Nord. Així un vehicle que ve des del carrer  Nord en arribar a Can Piricus (antiga biblioteca) podrà girar cap a l'esquerra cap el centre, per la costa de can Capet, o podrà girar cap a la dreta per sortir de Capdepera.

El carrer Roses, que fins ara era de circulació en doble sentit, passarà a ser de sentit únic des de la creu de terme a l'entrada de Capdepera fins el carrer Nord.



Com ja informàrem en els seu moment (  http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/33025-nova-aturada-d-autobus-al-carrer-roses ) el motiu és la posada en funcionament de la nova aturada de bus al carrer Roses que servirà pels autobusos que venen de Manacor a Cala Rajada.



El regidor de Policia i mobilitat Manuel Filgueiras ens ha informat que la setmana següent a la posada en marxa dels canvis circulatoris, si no hi ha cap entrebanc, començarà a funcionar la parada habilitada al carrer Roses. Encara no se pot concretar la data exacta ja que depèn del TIB, però tot apunta a que serà a principis del mes de febrer.


Carrer Nord seguirà de doble sentit