El batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, signa dos decrets de batlia: un de reorganització de delegació de competències, i un altre de creació de la comissió d'assessorament urbanístic


   Recordem que mitjançant  decret de dia 31 de desembre de 2009, la batlia de Capdepera va revocar les competències de Maria Orts i Virgínia Maria Urdangarin, regidores d’EU-Els Verds.
   Dia 15 de gener, el batle signà un nou decret per a reorganitzar les  competències, per a una millor eficàcia en la gestió municipal. Així, el batle resol que  les competències de les regidores cessades es deleguin en els següents regidors: Pilar Gasull Albons assumirà l’àrea de Medi Ambient; Climent Crespo Flaquer assumirà Joventut; i Margalida Bover Vadell es farà càrrec les competències de Serveis Socials (treballadors socials), Atenció Primària, Habitatge, Immigració i Dona.
   Aquestes delegacions causaran efectes des del dia següent a la data del decret, i se’n donarà compte al Ple a la propera sessió que se celebri.


   El mateix dia, el batle signà un decret amb la intenció de millorar la gestió de l’àrea d’urbanisme. Es tracta de constituir una comissió d’assessorament en matèria d’urbanisme formada pels regidors Rafel Fernández, Pilar Gasull i Mateu Garau. Aquesta comissió es reunirà amb una periodicitat setmanal mínima i serà presidida pel propi batle que té assumides les competències relatives a  urbanisme.


Image

   Amb aquests dos decrets, l’equip de govern municipal, comença a prendre mesures per a adequar-se a la nova etapa de govern en minoria.