Presentació de la recollida de residus porta a porta a Cala Rajada i Son Moll-Sa Pedruscada


   Dimarts, dia 13 de gener 2009,  va tenir lloc la presentació del nou sistema de recollida de fems a Cala Rajada, en el local de la Tercera Edat de Cala Rajada (no va poder ser en el local de l’Associació de Veïns de Son Moll, com s’havia anunciat). El nou sistema inclou les zones de la urbanització n’Aguait, Sa Pedruscada, Es Fangar, Son Moll i la zona de Cala Rajada compresa entre els carrers Magallanes, Via Mallorca, Juan Sebastián Elcano, Reis Catòlics i Colom. El sistema de funcionament serà semblant al que funciona a Capdepera, amb petites modificacions.
   La presentació anà a càrrec de la regidora Pilar Gasull, que comentà la importància de posar en marxa aquest sistema de recollida de fems, i  la tècnic de Medi Ambient, Margalida Servera. Es presentà la guia de residus de Capdepera, comentant els tipus de residus que van a cada  fracció, els horaris i els nous serveis que s’ofereixen, entre d’altres la recollida de restes de poda, objectes voluminosos o animals morts.

Image

   S’informà que l’horari de recollida serà entre les 9 i les 12 hores (excepte el vidre que es recollirà el dematí següent),  que es retiraran els contenidors permanents a les zones afectades, i es donaren els telèfons d’informació i demanda de servei (971 563422).
   La reunió resultà prou didàctica  i comptà amb la presència de dues representants de l’empresa adjudicatària. En acabar els assistents feren preguntes per a aclarir dubtes.
   En acabar, els assistents reberen un lot de bosses per a separar les fraccions de fems, un imant amb  el calendari de recollida i  la guia de residus de Capdepera.


   Dia  15  i  dia 20 de gener a les 20 hores,  està previst repetir les reunió informativa per a altres zones d’implantació del sistema.