La jornada de Tots Sant, dia 1 de novembre, seguí la tradició del record als nostres difunts, adesant les tombes, engalanant-les amb flors i fotografies i visitant el cementiri. Aquests dies el recinte és obert ininterrompudament per visitar-lo.


Aquí vos deixam una petita mostra de l'ornamentació floral que es pot veure encara al nostre cementeri, amb motiu de la festa de Tots Sant, minsa representació de la gran mostra de bon gust que presidí tombes i nínxols.





Aquest brindis de Felip Munar ens agradà molt:

Rescatant el sentit d'aquest dia d'entre les insulses carabasses i falses teranyines, propòs un brindis pels que ja no hi són. Pels padrins, pares, tiets, cosins, germans, fills... Pels amics i amors que se'n van anar tan de matinada... Ja són pols d'estrelles, però mantenen les seves llars en el nostre cor. A tots i cada un d'ells, un càlid record i tres paraules: gràcies, perdó, vos estim. Pels que no estan amb nosaltres. Pels que falten i van deixar la seva absència escrita en records. Per aquells que van deixar de veure els nostres ulls i nosaltres els seus, per aquells que el cor els va fallar i van deixar d'escriure notes a la partitura de la nostra vida. Per aquells que van prometre ser feliços i van morir lluitant per aconseguir-ho, per aquells que no van arribar a ser-ho i per aquells que van morir amb un somriure a la cara després d'anys, i milers de records viscuts. Recordem-nos veritablement d'ells, els Sants de les nostres vides. Feliç dia de Tots Sants.



El dia, amb una lleugera brisa, però amb bona temperatura convidava a visitar els nostres difunts i, malgrat no haver-hi grans aglomeracions, van ser moltes famílies les que van visitar el cementiri. Nínxols, capelletes i tombes mostraven una imatge molt acurada, totes engalanades i preparades per a les visites.





Com és habitual a les 16 hores es va celebrar una missa en memòria de tots els difunts a l’aire lliure, oficiada per Mn Xisco Bernabeu i Pere Orpí.