Dia 31 d'octubre, dissabte de Tots Sants vam celebrar aquesta festa que barreja Halloween i la Nit de les Ànimes (de cada vegada més Halloween) i que al nostre municipi a més de la passejada demanant caramels per part dels menuts s'organitza un horabaixa d'activitats a la plaça dels Pins.



Les activitats i tallers infantils van resultar tot un èxit de participació amb molts de nins i nines disfressades per l'ocasió (al final podeu gaudir d'un ample reportatge fotogràfic).   Durant un parell d’hores els infants van poder fer fanalets, rosaris de dolços, pinta-cares, tatuatges... i àrea de jocs de petits reptes per infants de 0 a 3 anys. Tot organitzat per “Temps Lliure”.

Per la seva banda les APIMA /AFA de les escoles s’Alzinar i s’Auba van muntar una paradeta per  vendre coques (dolces i salades) i altres menjues, a benefici del viatge d’estudis. També dugueren el bar de la carpa. 



Com a novetat el tren turístic de l’Associació Hotelera participà convertint-se en una atracció més de la festa, amb molt bona acollida. 





És cert que la carpa funcionà les primeres hores del vespre amb els menuts però poc a poc baixà l’ambient i quedà amb pocs assistents. De fet el concurs de disfresses se va anul·lar per manca de participants. 



De cara a l’any vinent s’haurà de fer un pensament si mantenir la festa amb el mateix format. La festa infantil funcionà molt bé però la festa per adults quedà en un gairebé res.



Us oferim unes imatges de la festa: