Avui, 30 d'octubre, a la platja de Son Moll ha tornat a haver un nou vessament d'aigües residuals ( el darrer del que tenim constància va ser el 8/6/2022). I el problema ha tingut com a protagonista, un altre pic, l'emissari. Pel que ens han comentat sembla que, per un motiu o altre, la pressió en les canonades ha provocat que les juntes de les peces que les formen no ho suportessin i se provocà el vessament d'aigües de la depuradora.

Les aigües tèrboles han avançat per la vorera de la platja ( el vent de Llevant ha arraconat la brutícia cap a la costa) i les roques en direcció cap a Sa Pedruscada.


 

La platja ha estat tancada al bany i  com ens ha comentat un veïnat, que passejava per la vorera, tanta sort que no hi havia massa gent a la platja degut a la fi de la temporada i al mal temps. El cert és que qualsevol vessament d'aigües residuals, sigui on sigui i quan sigui, és un desastre ambiental.

 

Ens comentàvem que de bon matí, a més de la gran quantitat d'aigües brutes abocades hi havia una forta pudor, senyal inequívoca de l'orígen del vessament és un mal funcionament o avaria de la depuradora.