El club Ca Nostra lliura una placa al socis nascuts al 1935




Amb una festa a la plaça de la Constitució, el club de la tercera edat "Ca Nostra" de Capdepera, lliurà una placa i un obsequi als socis nascuts en el 1935. Aquest homenatge el realitza el club just acabades les festes de Sant Bartomeu i compta a la presència de socis i familiars que són convidats a berenar.



L'acte s'inicià amb les paraules de benvinguda i agraïment del seu president Pere Llabata, qui cedí la paraula a la batlessa, Mireia Ferrer. Na Mireia en el seu breu discurs va elogiar la generació dels premiats pel seu afany de superació i haver contribuït a crear la societat en la que ara vivim.



Acabats els parlaments la Coral gabellina, va oferir un petit concert, dirigida per n’Elionor Gómez-Quintero i acompanyada de varis músics (guitarres, acordió, violí i percussió). Cançons conegudes que foren acompanyades pel públic…







Seguidament se passà al lliurament de les plaques als cinc socis homenejats, lliurament a càrrec de la batlessa, la regidora de Serveis socials i el de Cultura,  i la directora de l’oficina de La Caixa a Capdepera.











Van rebre la placa d’agraiment:

- Francisco Reyes Arenas

- Áurea Mancha Valencia

- Teresa Vives Guiscafré

- Antònia Vives Bisquerra

- Isabel Páez Escamilla

Recollits els obsequis se serví el clàssic berenar a base de panades, ensaïmada i gelat, servit pels responsables del bar del club Ca Nostra. A l’acte hi participaren una bona representació de socis del club “Sol Naixent”  amb el seu president al capdavant.

La festa seguí amb la música de Marisa Rojas i Esperança Sureda que animaren la vetllada. Ja fosquet un nodrit grup s’animà a ballar. 









Enhorabona als homenejats i les seves famílies, i als organitzadors.


Imatges dels i les homenejades amb les seves famílies:









I els socis i convidats: