Durant els darrers dies, els carrers de Capdepera, Cala Rajada, Canyamel i Cala Mesquida s'han omplert de vida i color gràcies a les actuacions i espectacles itinerants que han tingut lloc. Un total de 15 espectacles artístics s'han representat a diferents escenaris de carrer del nostre municipi, acostant així tot l'art i la cultura a les persones que s'hi han apropat.

Des de l'Ajuntament de Capdepera volem agrair a Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears, a tots els artistes i col·laboradors que han fet possible aquest esdeveniment, així com a tots els veïns i visitants que han gaudit d'aquesta festa de la cultura. Esperem que el Festival d'arts al carrer segueixi sent un referent en el nostre calendari cultural durant molts anys més.

El regidor de cultura, Sergi Viejo, ha declarat: "Estem molt satisfets amb el resultat d'aquesta edició del Festival de les Arts al Carrer. Hem vist com la gent ha gaudit de les diferents propostes artístiques i hem rebut moltes felicitacions per la qualitat dels espectacles. Això ens anima a seguir treballant per oferir cada any un festival encara millor."