Divendres, 28 d'abril, els usuaris i usuàries dels TALLERS DE MEMÒRIA de Capdepera i Selva s'han reunit a Capdepera per visitar i conèixer el nostre municipi dins les activitats del programa POBLE A POBLE.

Amb aquesta visita els usuaris i usuàries dels tallers de memòria del municipi de Selva, juntament amb els de Capdepera han pogut visitar el Centre Melis Cursach i el Castell de Capdepera, per poder conèixer la història i cultura del nostre poble.

El taller de memòria és un programa d'estimulació cognitiva i d'habilitats socials de l'Equip de Vellesa i Família de l'IMAS, en col·laboració amb l'Ajuntament de Capdepera.

La finalitat del taller és estimular la memòria i les habilitats cognitives, des d'un vessant preventiva. També es pretén enfortir les relacions interpersonals, treballar l'autonomia, la integració social i el benestar emocional dels/de les participants.

Aquest taller s'adreça a persones majors de 60 anys, amb les capacitats cognitives conservades. No va dirigit a persones que ja presentin un deteriorament cognitiu o demència.

El programa s'estructura en sessions grupals, de freqüència setmanal, d'aproximadament 1 hora de durada.