En total sumaran 12 aules "provisionals" al parc de s'AlzinarAhir, 5 de juliol, van arribar les aules modulars que faltaven per completar el nombre d'aules desplaçades del CEIP s'Alzinar. Es tracta de 7 nous mòduls que s'afegiran als cinc existents. Ha cridat l'atenció la gran grua que aixecava les peces des de l'aparcament fins al parc, on una altre grua anava situant les aules a l'espai corresponent.Mentre es feien aquestes operacions tres camions esperaven el seu torn a la vorera de la carretera de Son Servera.
De moment les aules modulars són a Capdepera i en breu començarà el procés del muntatge per, més endavant, dur el mobiliari i material didàctic per iniciar el proper curs.

A més de les 7 aules modulars, hi ha una zona de banys i un passadís. Aquestes aules (i les ja existents) s'instal·len per poder donar resposta a les necessitats del centre educatiu per al proper curs escolar, i s'hi ubicaran els cursos que han ocupat provisionalment els espais comuns del centre com ara la secretaria, sala de rofessors, secretaria, sala de psicomotricitat... serveis que se recuperan en el proper curs.

Recordam que l'edifici nou està clausurat i prohibida l'entrada.