El termini per arribar a un acord empresa-treballadors, és el 29 de juliol




Hem llegit a la premsa unes declaracions del secretari general de CCOO, Miguel Pardo, en les que informa que "els treballadors  del servei de recollida de fems, punts verds i voluminosos realitzaran una vaga indefinida a partir del 8 d'agost".

Aquesta informació indica que els treballadors van aprovar aquesta resolució per majoria absoluta, a una assemblea degut al bloqueig de la negociació del conveni de l'empresa UTE Capdepera (CESPA i COEXA).

La vaga afectaria a tots els nuclis urbans del municipi, si no s'arriba a un acord "entre les parts abans del proper 29 de juliol". Fons sindicals  esperen que s'arribi a l'acord per evitar la vaga per`¡o per ara no accepten la proposta de l'empresa que no preveu cap pujada salarial  pel 2021".

Esperem que s'arribi a l'acord ja que les conseqüències podrien ser nefastes en plena temporada turística. Cal recordar que els plecs de recollida de fems del municipi van haver de modificar l'aspecte econòmic  (a l'alça) per incloure els increments salarials durant la duració del contracte. 

Estarem espectants