Foto arxiu


Aquesta és una de les notícies que ens sap greu publicar, tant pel seu contingut com per la manca d'informació directa per poder-la ampliar. El que ens ha arribat ha estat a través de la premsa de Palma (Última Hora) i rumors de carrer sense opció de confirmar.  

Hem llegit a  la premsa ( publicat a Ultima Hora, 14 de febrer 2021)  que un home  ha ingressat a la presó sense fiança, per ordre del jutge, acusat de violar a una dona a Capdepera. Segons la notícia el detingut i la víctima feia un any i mig que eren amics i en trobar-se al carrer el passat 11 de febrer van mantenir una discussió i suposadament l’home l’agredí. La Policia Local de Capdepera i la Guàrdia civil van fer acte de presència, però la dona negà l’agressió i ambdós marxaren junts del lloc on es trobaven.

La notícia comenta que, segons la denúncia de la víctima “ a la que ha tingut accés el periòdic (Ultima Hora)”, al pis de la vícitima,  l’agressor va collir dels cabells per mantenir relacions sexuals sense consentiment i li va donar cops en diverses parts del cos, tirant-la en terra i arrencant-li els calçons. La Policia Local de Capdepera va detenir l’agressor.

El jutge d’instrucció nombre 3 va prendre declaració a l’arrestat i decretà el seu ingrés en la presó, vist “un informe del metge forense que detallava les lesions de la víctima, ... que eren compatibles amb l’agressió sexual denunciada"


Informació publicada a Ultima Hora 14/ 02/ 2021