El col·legi s'Alzinar esta vora el bosc que el dona el nom. Un alzinar que, per la seva proximitat al nucli urbà, reb molta pressió i no se valora així com cal. Enlloc de tenir cura d'una zona de gran valor ecològic (com tots els alzinars) fa anys que es troba abandonat i no se prenen mesures per protegir-lo i com ara es diu "posar-lo en valor". 



Els darrers dies els alumnes i professors que fan activitats educatives en el bosc s'han trobat punts on s'ha acumulat brutor i deixalles, que s'han pujat al bosc des del parc de s'Alzinar. Molts d'aquests materials són deixalles que s'havien preparat per transportar a la deixalleria i que algú ha agafat i les ha escampat  per l'alzinar. 



A més d'abandonar-los al mig del bosc s'han dedicat a fer foc, amb el perill que comporta. No serà la primera vegada que grups de nins o joves  han provocat conats d'incendis prop del bosc.



Ens consta que tot d'una que s'hi trobaren s'informà a l'ajuntament i se retiraren les escombraries i deixalles. Però  l'endemà trobaren altres en la mateixa zona...