Amb un termini d’execució de 5 mesos les obres preveuen la construcció d’una nova porxada pel centre


La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de reforma de l’IES Capdepera. El projecte surt a licitació per gairebé 195 mil euros i un termini d’execució de 5 mesos.

Aquesta obra és una de les actuacions previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023). Un projecte que millorarà les infraestructures del centre i beneficiarà als actuals 520 alumnes.

Projecte de millora a l’IES Capdepera

 Amb un pressupost de 194.974 euros i un termini d’execució de 5 mesos, surten a licitació les obres de millora del centre. Un  projecte de reforma que comprèn les actuacions següents:

- Enderroc i obra nova de la porxada situada al pati, entre la façana principal i el camí de la Mar.

- Es projecta una porxada formada per tres cobertes planes de formigó armat a diferents nivells, sobre 18 pilars.

- Es substituirà el paviment de la zona afectada i es reconduiran les aigües pluvials de la zona intervinguda.

Una vegada publicat en la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 194 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.