El primer cap de setmana de juliol el 30% de la planta hotelera ha obert, i un 80% dels bars i restaurants
Atenció al relaxament social: ningú no porta mascareta al carrerAra sí. La temporada comença. Enguany no hi haurà overbooking però veiem els primers autocars, les terrasses tornen a omplir-se i els primers turistes deambulen per carrers i platges. Diuen que les reserves han començat a augmentar ràpidament (la majoria compten amb l'assegurança d'anul·lació fins el darrer moment) i que s'esperen cinc milions de passatgers entre juliol i agost. 

En aquests moments la planta hotelera oberta suposa entorn el 30% de les places del municipi. L'estimació és que es pugui arribar fins un 35% aquest mes de juliol, però la realitat és que les previsions són tan incertes  que depenen molt de  com vagin evolucionant les reserves

Sols veiem un emperò: ningú no porta mascareta! sols els cambrers i les persones d'atenció al públic. Alertam que una recaiguda o un brot que ens deixàs confinats podria ser molt greu econòmicament. Pobles veïnats han tingut ensurts. Faríem be de recordar les 3 M: mans, mascareta i metres.

Això no ha acabat. I ens donen tocs d'atenció en forma de rebrots .