Noves mesures de provocades per l'extensió del Coronavirus



TANQUEN ELS PORTS I AEROPORTS DE BALEARS❗

Tots els vols i vaixells comercials nacionals i internacionals han estat prohibits a les Illes Balears i no es permetrà als passatgers desembarcar d'avions o vaixells.

Les restriccions bàsicament signifiquen que l'espai aeri i marítim de les Balears ara està tancat amb algunes excepcions pel tractament mèdic, la feina de servei essencial, la sortida de turistes estrangers i el retorn dels mallorquins que estan a l'estranger. La prohibició també inclou vols privats.

Es permetrà un vol diari per companyia des de Madrid, Barcelona i València a Palma i un vol diari des de Barcelona i Madrid a Menorca i Eivissa. També hi haurà un vol diari per companyia en cada direcció entre Eivissa, Menorca i Menorca.

L'ordre ministerial també permet el Govern dur a terme controls de salut en ports i aeroports, als quals estaran subjectes tots els passatgers que arribin de l'estranger. Els passatgers dels pocs avions i vaixells que poden funcionar hauran de completar un qüestionari que els professionals de la salut s'utilitzaran amb fins de detecció. L'objectiu és garantir que les persones que arriben gaudeixin de bona salut i, si es detecta un problema, el passatger sigui derivat als serveis de salut.