Durant el mes de febrer Capdepera ha registrat una gran activitat de promoció en les principals fires turístiques alemanyes amb l'objectiu de poder difondre la destinació en el seu principal mercat emissor.

La primera cita del mes ha estat la fira Reisen Hamburg, que sota la marca Oohh! Freizeit Welten s'ha celebrat a Hamburg, entre els dies 5 i 9 de febrer. Es tracta de la fira turística més gran del nord d'Alemanya que en aquesta edició ha rebut 77.000 visitants i està dirigida al públic general.
Capdepera ha assistit conjuntament amb Sóller, amb un taulell compartit per tots dos municipis en l'estand promocional de Turespaña.

Entre els centenars de visitants atesos destaquen molts clients repetidors de Capdepera, per la qual cosa el nostre esforç en aquesta fira ha estat recompensat pel bon acolliment que ha tingut la nostra destinació entre el públic que s'ha acostat al nostre taulell.




Entre els dies 19 i 23 de febrer, Capdepera ha assistit a una altra de les grans fires turístiques d'Alemanya, la fira FREE, que s'ha celebrat a Munic, la capital de Baviera. A aquesta fira a Munic  a la que hem assistit amb el Consell de Mallorca, han acudit més de 130.000 potencials turistes a la recerca d’informació sobre on passar les seves pròximes vacances.

 A Munic, igual que a Hamburg, els visitants en general coneixen bastant bé l'oferta de Capdepera. A més de les platges, ha destacat un gran interès per activitats com el golf, el turisme actiu i la naturalesa.




Aquest últim cap de setmana, entre els dies 27 de febrer i 1 de març, hem acudit a Rheingolf, la cita anual que mantenim a Düsseldorf per a promocionar Capdepera com a destinació de golf.

En aquesta fira l'associació hotelera de Capdepera ha compartit estand amb l'associació de camps de golf de Mallorca. A pesar que l'afluència de públic s'ha més vist reduïda, les persones que s'han acostat al nostre taulell l'han fet amb molt d'interès en l’oferta de golf del nostre municipi; circumstància que en certa manera ha pogut compensar la reducció de visitants d’aquest últim encontre.