Èxit de participació i organització de Som Solidaris



La primera fira d'entitats sense ànim de lucre de Capdepera va tenir lloc el passat 22 de desembre a la plaça dels Pins, amb un ample i intens programa d'activitats. L'oferta musical, lúdica i gastronòmica omplí tota la jornada des de les 10 del matí a les 20 hores.

Malgrat el vent resultà molest en alguns moments, hi hagué molta participació tant a les paradetes muntades com públic que gaudí de les propostes presentades.

Per no fer un llistat extens de tots els participants (ja informat a la convocatòria)  recordem que Son Aquí Gabellins se posaren al capdavant de l'organització, amb la col·laboració de la resta d'associacions de caràcter solidari i cultural del municipi. Cap Vermell va estar present juntament amb les altres.

A primera hora sonà la retransmissió del sorteig de la Loteria, per donar pas a les moltes actuacions previstes: corals Gabellina, Alzinar i  Sol Naixent; Batucap que, a més oferí un taller; Jazz Club sound; ball de bot de Castell de Capdepera i Aires Gabellins;  Banda de Cornetes i Tambors; Esperança de Vida i Nadales populars  amb Elionor, Joana i Maria; ball en línia nadalenc dirigit Bernat i Marga; i Marisa Rojas amb Esperança Sureda, que tancaren la vetllada.
A més Joan Cabalgante, oferí el poema de Nadal. Violetta Jesse preparà tallers per infants. Com us comentem un programa intens i extens. 

Cada grup aportà propostes gastronòmiques com castanyes torrades, llampuga marinada, torrada de llangonissa i butifarró, salsitxes i hamburgueses, vermut, vi calent, coques dolces i saladaes, xocolates, bunyols, mantecades... i  molt més. No faltà el servei de bar i un bingo solidari.

Us deixem algunes imatges de la jornada, al facebook de Capvermell hi trobareu una carpeta d'imatges.