La Guàrdia Civil ha detingut sis joves acusats d'abusos sexuals a dues menors, divendres passat a la nit, a Cala Rajada.




El conductor del vehicle i un menor van quedar en llibertat a la caserna d'Artà i els altres quatre sospitosos van ser posats a disposició judicial aquest dimarts a Manacor.

El jutge d'Instrucció 3 de Manacor, després de prendre'ls declaració, els va deixar en llibertat amb la prohibició de comunicar-se i acostar-se a les dues denunciants. El magistrat també va ordenar la retirada dels passaports dels arrestats, la prohibició de sortir de Mallorca i la compareixença als jutjats cada 15 dies.

Les noies, de 15 i 16 anys, van denunciar davant la Guàrdia Civil que dia 29 de novembre es trobaven en una discoteca de Cala Rajada i van quedar amb dos dels implicats. Els joves van acudir amb vuit amics que van començar a tocar el cul a una d'elles. Les dues adolescents, al cap d'una estona, es van anar caminant cap a un bar acompanyades per dos dels sospitosos. A meitat de l'trajecte les van muntar en un cotxe gris en què viatjaven quatre amics. «Una trampa», segons consta en la denúncia. Els assaltants les van introduir a la força al cotxe. A una als seients del darrere i l'altra al maleter. Durant el camí, tres dels joves van tocar a una de les presumptes víctimes. El cotxe es va aturar i una de les denunciants, en estat de xoc, es va baixar al costat de tres joves, que es van treure els pantalons i li van dir que els fes una fel·lació. L'afectada va trucar a la seva amiga però no va contestar. Els joves li van dir que deixés de cridar-la perquè «ja es la d'estar follant» i «ara anem a passar-ho bé nosaltres 3 amb tu». Un d'ells li va dir que si no volia amb els tres que, al menys, s'anàs amb ell....

la restade la informació la trobareu a 
https://www.ultimahora.es/sucesos/ultimas/2019/12/04/1125691/detenidos-seis-jovenes-por-abuso-dos-menores-mallorca.html

A l'IES Capdepera hi ha hagut molt d'enrenou al respecte ja que alguns dels implicats són alumnes.

El col·lectiu Esperit feminista de Capdepera i d'Artà han convocat una concentració de rebuig avui a les 19h a la plaça de l'Ajuntament d'Artà.