El primer de novembre, dia de Tots Sants, i com cada any, va tenir el cementeri de Capdepera com a centre de celebració. Moltes capelles. gairebé totes, nínxols i zones comunes del camp sant estaven endreçades amb moltes flors i l'ornamentació característica d’aquests dies.

 


Molta gent, amb calma i serenor (no es produeixen grans aglomeracions), visità el cementiri per veure el lloc on descansen els seus difunts o recórrer els seus espais, que aquests dies llueixen especialment.

 

A les 16 hores se celebrà la Missa de Tots Sants al mateix cementiri, oficiada pel rector Josep Ramón Ortega, auxiliat per Mn. Per Orpí. El capvespre era fosc, amenaçava pluja, i les quatre gotes caigudes abans de començar feren por i minvà l'assistència. Els participants duien paraigües per si de cas. Finalment, la pluja no  va comparèixer, però els niguls taparen el sol i la foscor obligà a encendre els llums del recinte. Contràriament al que sol ser habitual per aquestes dates, amb dies assolellats, l’ambient va ser gris, però sense fred.



Com dèiem, la circumstància meteorològica va retreure l’assistència i aquesta no va ser tan nombrosa com en altres anys. Seguint tots els passos de la litúrgia, la cerimònia no s’allargà més del necessari i amb l’alegria del retrobament de les famílies i l’acomiadament del rector desitjant veure’ls a tots l’any vinent, les salutacions entre els assistents donaren per acabada la trobada  i la cerimònia anual per Tots Sants al cementiri de Capdepera.