Presentació de Diana Jaramillo (professora de zumba prèmium) i Isabel Bover (professora de  zumba kids)



Una vegada mes i durant tot l’any vos recordarem que aquest any celebram  la desena temporada des de que el club CAPDEPERA EN JOC es va fundar.


DIANA JARAMILLO
Profesora ZUMBA PREMIUM



Una de les  novetats serà el ZUMBA i la seva monitora per adults serà na DIANA

P: Quant temps portes sent monitora de zumba?
DIANA :Porto des de l'any 2012, encara que oficialment des de l'any 2013
                                                         

P:Com et vas ficar en aquest món?
D: Bé, portava moooolts anys jugant a bàsquet i va arribar una època on algunes companyes d'equip es van quedar embarassades, altres es van anar a estudiar fora de l'illa i recordo que vam decidir deixar l'equip, ja no era viable federar sent 6 jugadores, així que vaig començar a entrenar en un gimnàs i allà vaig conèixer les classes dirigides i em va agradar molt la idea.
Zumba era una rutina relativament nova i em va encantar la idea de fer exercici ballant, així que; com encara no existien les formacions a Balears, em vaig anar a Barcelona a treure el curs de monitora de zumba.

P: I com ha estat l'experiència fins ara?
D: La veritat molt positiva, m'ha permès conèixer molta gent i vèncer els meus propis pors i limitacions, sóc una persona molt tímida i vergonyosa encara que no ho sembli i el fet de dirigir una classe sigui del que sigui, és un repte per a mi encara a dia d'avui.

P: Em consta que portes bastant temps sense exercir. A què es deu?
D:Bé, em vaig quedar embarassada i el temps passa molt ràpid. Ara he tornat una mica a estar organitzada i crec que és el moment de tornar.

 

P: Què és el zumba per a tu i que suposa en la teva vida?
D: Bé oficialment he de dir-te que Zumba és una disciplina esportiva que s'imparteix en classes dirigides en la qual es realitzen exercicis aeròbics al ritme de música llatina (merengue, samba, reggaeton, cumbia i salsa) amb la finalitat de perdre pes de forma divertida i millorar l'estat d'ànim dels esportistes.
Personalment et diré que el zumba per a mi representa "el meu moment únic del dia", és a dir, mentre estic practicant zumba no estic pensant ni en la compra, ni a la feina, ni en el menjar del dia següent .... Només estic ballant, suant i gaudint i això, a més que físicament ajuda al benestar, psicològicament és molt positiu. Em fa sentir-me bé.

P: Que missatge transmetreries als usuaris de Capdepera?
D: Només una paraula, animeu-vos. Animeu-vos a gaudir ballat amb mi, rient, ballant i suant.
Animeu-vos a tenir el vostre moment únic del dia, jo faré el possible per ajudar-vos a això. No cal ser el/la millor ballarí/ na (jo no ho sóc), ni cal saber ballar ni tan sols. Només cal deixar la vergonya a un costat i tenir ganes. T'animes a tenir-les ?? Us espere.

 

ISABEL BOVER
Professora ZUMBA KIDS


També el  ZUMBA KIDS es novetat a TOTAL DANCE, la monitora i fundadora de la Associació de Zumba Capdepera ISABEL BOVER ens explica la fusió de la associació dins TOTAL DANCE.

P: Com et introdueixes en el món del ball?
I: Des de molt d'hora, la veritat, i vaig començar la casa per la teulada .... perquè va ser en guanyar un concurs de sevillanes, amb 9 anys !!! D'aquí em van trucar per ballar en un ballet i me'n vaig anar formant. Així que amb 15 anyets ja ballava professionalment Ball espanyol.
Vaig ser compaginant el ballar amb els estudis. Em retiro aviat, en venir a viure definitivament a Mallorca amb 29 anys. Com m'encanta estar en forma em vaig fer instructora oficial de Zumba Fitness, Zumba Kids, Aqua Zumba i Zumba Gold.

P: I això de ajuntar-te amb Total Dance?
I: Aquest curs m'incorporo amb el meravellós club Capdepera en Joc, a mi el que m'apassiona es el Zumba, i està al front d’una associació no només és venir a ballar sinó hi ha una feina darrera tot això que es poc agraïda i després de tants d’anys una es cansa. A Total Dance ara oferim Zumba kids ja que abans no ho fèiem. Són classes de condicionament físic on l'alumne, mentre balla i juga sense adonar-se'n, anem treballant la coordinació, el ritme musical, l'expressió corporal sense oblidar-nos de l'equilibri i lateralitat. Els alumnes acaben ballant diferents estils de ball, des d'una cançó més rumbera al Pop, reggaeton, etc.

P: Que et sembla arribar -hi  i ja festejar el desè aniversari de Capdepera en Joc?
I: Doncs un honor, perquè no és fàcil estar 10 anys sent referència al poble, com a acadèmia de ball, on hi ha tanta oferta d'extra escolars per als alumnes. Quan m’ho varen proposar ja me va agradar l’idea i així com anam sumant projectes per celebrar-ho molt més.

P: Com es presenta el curs?
I: Esper que be, cada any començam de cero, el que fèim des de aquí es convidar a tots a participar ,el que ja ens coneixen dir que varem començar dilluns 30 de setembre i els que no, que ho venguin a provar, que tot aquest mes les classes son gratuïtes. Animau-vos.