Cala Mesquida ha aconseguit el guardó de qualitat ambiental “Ecoplayas” en el XX Congreso y exposición Internacional de Ecoplayas 2018, que va tenir lloc el passat mes de novembre a Alcúdia.

Aquest premi l'atorga l’associació tècnica internacional de gestió ambiental i residus ATEGRUS, en reconeixement als esforços de gestió en qualitat ambiental, serveis integrats i millora contínua a les platges.

Son Moll

Cala Mesquida ha estat reconeguda pel seu entorn i el sistema de dunes i penya-segats que contrasten amb els  fons marins. Aquesta bellesa natural, juntament amb l'existència de tot tipus de serveis que garanteixen el lleure i la seguretat dels visitants, fan que sigui una platja molt apreciada per famílies amb infants i usuaris esportistes.


Cala Mesquida

Aquest matí ha tingut lloc l'aixecada de la bandera Ecoplayas a la qual hi han acudit el batle en funcions del consistori, Rafel Fernández, el regidor en funcions del departament de Medi Ambient, Víctor Martínez, el coordinador del servei de salvament i la Unitat de Platges de la Policia Local.

Per altra part, la platja de Son Moll ja comptava amb aquesta distinció durant l'any 2018 i ha renovat el guardó per segon any consecutiu.