Coincidint amb la setmana de Santa Cecília, els passats dies 19 i 21 de novembre varen tenir lloc a la Residència DomusVi Capdepera de la Font de Sa Cala i al Centre Melis Cursach, respectivament, dos interludis musicals a càrrec dels alumnes de 3r curs dels programes d’ensenyaments reglats i no reglats.

Dia 19 fou el torn dels alumnes reglats, els quals delectaren als nombrosos padrins i padrines usuaris de la residència que comparegueren a la cita i que reberen els joves intèrprets amb gran alegria, aplaudint amb entusiasme cada una de les seves interpretacions. En aquesta ocasió hi participaren sis alumnes, entre els que es trobaven quatre pianistes, una violinista, un saxofonista, una guitarrista, un percussionista i un flautista, ja que alguns d’ells estudien més d’un instrument.

Dia 21 fou el torn dels alumnes no reglats, els qual oferiren, a les voltes de la cotxeria del Centre Melis Cursach, un petit tast del treball realitzat aquestes darreres setmanes. En aquesta ocasió s’hi veren representats d’entre els instruments que s’imparteixen a l’escola de música els següents: el violoncel, el violí, el piano, la guitarra, la trompa, la trompeta, al bateria, la percussió i el clarinet.







El mateix dia 22, alguns professors l’Escola de Música participaren al concert que va organitzar el CEIP S’Alzinar per honorar la patrona, acompanyant amb els seu instruments les cançons tradicionals que cantaren els alumnes, algunes de les quals havien estat arranjades per a l’ocasió per Víctor Ferragut.