L'equip gabellí  "Parque Nereida Suites Hotel" perd davant  l'AD Alaró "A"

Partit que correspon a la Jornada 6 de la lliga, però és el tercer partit disputat del nostre equip, ja que els partits de les jornades 2 i 4 es van ajornar per diferents motius.

Divendres 9 Novembre 2018 el nostre infantil femení va disputar el tercer partit de lliga AD Alaró "A" - Parque Nereida Suites Hotel Capdepera que acabà amb la derrota de l'equip gabellí per 3-0.

Resultat 3-0
Sets: 25/ 15 - 25/ 10 - 25/20

Jugadores: Clàudia Adrover, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Mariona Fullana, Isabel Moore, Lena Torremocha, Ainoa Pérez, Ariadna Garrucho, Gloria Reche.

Tot i la derrota, les nostres jugadores van tornar a gaudir de jugar un partit de voleibol, van lluitar cada pilota, i el més important és que seguim sumant minuts, experiències i aprenent dia a dia.

Partit on l'equip de Capdepera tenia molt poques opcions, ja que jugava contra el líder i la diferencia es va notar, tot i això direm que el darrer set vàrem anar per davant en el marcador fins a arribar al 20-20, on l'entrenadora rival va fer canvis i el partit es va acabar. Estam dins un grup on nosaltres som l'únic equip novell i on competim contra equips i jugadores que volen pujar de categoria, és el cas de l'Alaró, on té un equip titular digne del grup A. Però extraurem el positiu i no és altre que aprendre de les altres jugadores, aprendre el món de la competició, aprendre a perdre i aprendre els valor que engloben l'esport en general i el voleibol en particular.

Seguim treballant amb moltes ganes, il·lusió. I seguirem donant guerra durant tot l'any.