La platja de Cala Gat, a Cala Rajada, compta des del passat 1 d’abril amb servei de salvament propi per a l’atenció immediata dels usuaris. La dotació de recursos inclou dos socorristes, una caseta de primers auxilis, una torre de vigilància i dues taules de rescat. Aquesta incorporació de mitjans s’ha produït per tal d’ajustar-se als requeriments normatius d’una zona de bany de risc mig. Tot i ser una platja d’aigües molt tranquil·les i petites dimensions, cala Gat suporta una gran densitat humana, deguda al fàcil accés des de cala Rajada i, sobretot, pels seus notables valors naturals i usos recreatius de la zona, com són la reserva marina o les rutes de senderisme.

Per tal motiu, ahir al matí es va iniciar el servei amb la visita del cap d’emergències, els socorristes de l’empresa Salgabe, adjudicatària del servei de salvament a les platges de Capdepera, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i els regidors de l’Ajuntament.

Actualment, Capdepera compta amb servei de Salvament a 6 de les 18 zones de bany catalogades del municipi: cala Mesquida (amb 4 socorristes), cala Agulla (5), Son Moll (2), Font de sa Cala (2), Canyamel (2) i Cala Gat (2).