Dia 25 i 26 de maig, la XVI Mostra de les Arts escèniques de Capdepera, presentaren l'espectacle "Imperfectes". Sota la direcció d'Isabel Bover, els ballarins i ballarines del taller de Zumba de l'AMIPA de s'Alzinar (amb la col·laboració de les alumnes de l'Associació "Zumba Capdepera),  van oferir tot un seguit de coreografies i balls preparats per l'actuació.



El taller compta amb dos grups: el d'Infantil i el de Primària. Les alumnes d'infantil són Andrea Vega, Carla Blanes, Carla Vega, Carla Infantes, Chloé Tuduri, Enma Mayo, Esperança Picó, Laia Melis i Laura Alcover. Els de primària, més nombrós,  esta format per Pau Salomón, laura Vilanova, Julia Crespo, José Manuel Aguza,, Borja Tuduri, Lina Sperz, Júlia Nebot, Marta Mayol, Laura Coza, Leire Reyes, María Mascaró, Ainhoa Morais, Lucas Rivera, Robin García, María Sánchez, Miriam Navarro, Mar Garau, Neus Garau i Luzana Méndez.
Les alumnes de "Zumba Capdepera" que han col·laborat han estat Allegra Pasqui, Àngels Salomón, Carla Villalobos, Cristina Verdugo, Esperança Bordoy, Isabel Vilanova i  Neus Mayol.

A totes elles l'enhorabona