Escrivim aquestes retxes quan el foc encara és viu a la nau de l’antiga fusteria de Can Sancho, a l’autovia Joan Carles I. Per tant aquesta nota recull impressions de primera mà, mentre els bombers encara intentaven controlar i apagar el foc.

Pel que sabem devers les 20,30 hores s’ha detectat un incendi que s’ha propagat ràpidament i ha afectat (afecta) a la nau d’una fusteria des de fa temps tancada, però que acumulava fustes i altres materials inflamables.

En un primer moment l’objectiu ha estat evitar que l’incendi afectés als locals i cases properes, cosa que s’ha aconseguit. Pel que tenim coneixement no hi ha constància de ferits (quan redactaven la noticia els bombers encara no havien accedit a l’interior), però la fusteria ha quedat pràcticament arrasada per les flames, que una hora després encara eren actives.

S’han mobilitzat varis camions de bombers (inclús un amb escala), els voluntaris de Protecció Civil, la policia Local de Capdepera i la Guàrdia Civil. També han prestat ajuda dos camions cisterna de Na Taconera i  Coexa, per aportar aigua als tanques dels Bombers.

Al lloc han acudit molts de curiosos, que han seguit les tasques d’extinció des de la vorera oposada de l’autovia, que ha estat tancada al trànsit en aquest tram.

Us mantindrem informats.