Capdepera celebrarà el primer ‘Survival Zombie’ de Mallorca el proper 24 de febrer


 

El proper 24 de febrer a la nit, Capdepera esdevindrà un poble governat pels morts vivents i on sobreviure serà la primera necessitat. El Centre Jove ha organitzat un Survival Zombie, el primer que es realitza a l’illa de Mallorca i que s’espera que aculli a més de 500 persones vengudes tant d’altres pobles com de la península.

La història de Capdepera serà única i escrita exclusivament per aquest Survival Zombie: un creuer ple de militars ha arribat a les costes mallorquines amb l'objectiu d'inspeccionar l'illa i comprovar que tot està tranquil pels diferents pobles de Mallorca, però hi ha un problema... el poble de Capdepera ha deixat de reportar noticies.  Duen dies sense saber res d'ells, només es senten rumors sobre un grup de persones que s’anomenen a ells mateixos els Nihil, que s'han apoderat del control del pobre i estan provocant el caos entre els habitats. Els militars no saben que es trobaran però estan segurs que serà sorprenent... i perillós.

Aquest matí s’ha fet la roda de premsa en la qual han participat el batle de Capdepera, Rafel Fernández; el regidor de Joventut, Víctor Martínez; el coordinador del Centre Jove, Daniel Molina; i els representants de Survival Zombie, Adrián Justel i Luís E. González; on s’ha explicat que la iniciativa ha vengut per una demanda dels joves del municipi i que des del Centre Jove s’han encarregat de gestionar.

El joc és una gimcana pels carrers de Capdepera on els participants s’apunten com a supervivents i han de superar unes proves i aconseguir sobreviure dels atacs dels zombies, ajudats per militars, agents secrets, sectes... L’experiència és realista i el poble pareixerà que realment ha viscut un apocalipsi on els zombies caminaran lliurament pels carrers. És un joc adaptat a totes les edats (a partir de 10 anys) i on tot està controlat per l’organització, repartida per diferents llocs del municipi, per evitar qualsevol accident causat per la por o altres factors. En el joc està totalment prohibit l’alcohol perquè és un joc esportiu i que fomenta el turisme i l’hostaleria local es veu beneficiada. Com ha comentat el batle: «És una aposta més per la desestacionalització del municipi».

 

Survival Zombie s’ha realitzat a més de 100 localitats amb més de 150.000 jugadors per tot Espanya: Terrasa, Burgos, Gandia, Amposta,
Cubelles, Màlaga, Terol, Sada, Getafe, Ciudad Real, Granada, Eivissa,
Logroño, Calatayud, Ripollet, Hospitalet de Llobregat...

 

Les persones interessades a participar poden adquirir la seva entrada al Centre Jove de Capdepera (971-818638) o al web

 http://survivalzombie.es/eventos/capdepera