Una alumna de s'Auba i cinc de l'IES Capdepera obtingueren el premi al rendiment acadèmic excel·lent del curs 2016/17



La Conselleria d’Educació i Universitat, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, obri la convocatòria dels premis d’educació per al curs 2016-2017.

Amb aquests premis es pretén potenciar la millora dels resultats acadèmics, reconèixer l’esforç com a estímul que propicia la motivació pels estudis i la formació personal i valorar el rendiment acadèmic excel·lent.

Entre les mesures educatives per millorar la qualitat i l’equitat de l’educació, com són l’atenció a la diversitat i la concepció d’un sistema educatiu més flexible, es fa necessari arbitrar mesures que afavoreixin la millora dels resultats acadèmics. Per aquest motiu, la Conselleria d’Educació i Universitat considera important el reconeixement de l’esforç com a estímul que propicia la motivació pels estudis i la formació personal.

S’estableixen tres nivells de reconeixements: Batxillerat, ESO i Primària. El lliurament va tenir lloc el passat 14 de desembre al Conservatori de Palma.

Del col·legi s’Auba ha obtingut el guardó d’Educació Primària na Yumara Conejo, per expedient personal i esforç personal.

De l’IES de Capdepera  han obtingut el premi al rendiment acadèmic excel·lent (més d’un 9 de mitjana) les alumnes d’Educació Secundaria Obligatòria:

-Elena Castillo Paulsen

- Maria Luisa Flaquer Pérez

- Maria Heredia Casellas

- Maria Natàlia Maarí Diaz

- Marta Muñoz Rubio

Enhorabona a totes!