Dimecres, dia 6 de desembre, se van lliurar els ajuts pels estudis en l’escola de Música de Capdepera que enguany arriben a la seva sisena edició. Amb totes les activitats dutes a terme enguany  disposen de 6.170 euros que han repartit entre les 19 sol·licituds i entre els 20 joves col·laboradors dels concerts. L’associació també s’ha fet càrrec de pagar l’acompanyament de piano als nins i nines de preparatori que van al Conservatori.

En nom de l’Associació, Luís Cerrada  presentà l’acte: “Des de l’associació són conscients que l’ajuda lliurada suposa pels alumnes sols una primera empenta per començar els estudis, però estan convençuts que aquest esforç econòmic té sentit donada l’importància de la formació musical en el desenvolupament dels nins i nines. Capdepera té una forta identitat musical que ve de llarg i que s’ha de mantenir i potenciar.”

Durant l’acte ha hagut una actuació musical de 5 joves, dels quals 4 han acabat els seus estudis a l’Escola Municipal de Música i continuen al Conservatori de Palma. Per a començar Silvia Rechac (piano) i Sergi Vadell (clarinet) interpretaren la Sonatina de Mozart; seguidament Sílvia Rechac (piano) i Carme Alzina (violí) interpretaren les Czardes de Monti; Fallen Heroes , grup format per Yannick Kwilken, Pau Vallbona i Julià Oss´s interpretaren dues peces, My live i Autum leaves. Per acabar tot junts interpretaren l’Ale·leluia  de Leonard Cohen.







La segona part va consistir en lliurament  de les ajudes. A l’escenari pujaren patrocinadors i amics de l’associació que van lliurar les ajudes per grups, començant pels més petits.

 











L’acte se tancà amb un parlament de Pere Terrassa, regidor d’Educació, i de na Elionor Gómez Quintero. Acabaren amb els agraïments a tots els qui van col·laborar en l’acte regidors, gestors de l’Escola, socis col·laboradors, mecenes i famílies dels alumnes. També donaren les gràcies als músics que gratuïtament han col·laborat amb els actes organitzats al llarg d’aquest any: Esperança Sureda i Àlex, Pablo Burria i amics, el senyor Eketop i Amy, coral de dones de l’UIB, Batucap i l’agrupació Castell de Capdepera.

 

No faltà la fotografia de grup, el sorteig de regles dels col·laboradors  i un refresc al vestíbul del teatre